Les 5.374 persones electores de Begues es repartiran diumenge entre dos col·legis electorals

Divendres, 12 de febrer de 2021 a les 09:00

Al Centre Cívic El Roure hi haurà sis meses (per a les persones residents a les seccions 1 i 2 de les tres en què es divideix Begues electoralment) i tres meses a l'Escorxador (per a les persones que viuen a la secció 3).

Un total de 5.374 persones empadronades a Begues estan cridades diumenge a votar a les eleccions al Parlament de Catalunya en uns comicis que, per primer cop, tindran dos col·legis electorals: el Centre Cívic El Roure i l'Escorxador, amb motiu de la pandèmia de la covid.

Les persones que viuen en les seccions electorals 1 i 2 hauran de votar al Centre Cívic El Roure (repartits en sis meses), mentre que les que resideixen a la secció 3 ho hauran de fer a l'Escorxador (amb tres meses).

Els barris compresos dins cada secció són els següents:

  • Secció 1: Raval de Sant Martí, Santa Eulàlia, Can Sadurní, La Parellada i una part del Centre.
  • Secció 2: Mas Ferrer, Bon Solei I i II, Can Bartró, Ca n'Amell, La Rectoria, Cal Vidu, Bassa Blanca i l'altra part del Centre.
  • Secció 3: La Costeta, Barceloneta, Mas Pasqual, Can Térmens, Campamà i Begues Parc.

Per a més informació, consulteu el mapa adjunt.

Amb la constitució de dos col·legis electorals es vol evitar aglomeracions a l'hora de votar i reduir així les possibles situacions de contagi del coronavirus. Tot i això, tant al Roure com a l'Escorxador s'habilitaran entrades i sortides diferents i seran ventilats, netejats i higienitzats constantment.

A més, els equipaments també comptaran amb material sanitari per a la higiene de mans i s'obligarà les persones votants a guardar la distància mínima de seguretat entre assistents i a dur la mascareta correctament col·locada. També es recomana portar el vot preparat des de casa.

Finalment, cal recordar que s'han establert uns horaris de votació recomanats segons la situació sanitària:

  • De 09.00 a 12.00 h: col·lectius de risc (majors de 65 anys; persones amb patologies cròniques, dependència o amb discapacitats; personal sanitari, etcètera).
  • De 12.00 a 19.00 h: població en general.
  • De 19.00 a 20.00 h: persones en quarantena (positius de covid, contactes estrets i sospitosos).
Darrera actualització: 11.02.2021 | 19:03