Begues fa una crida a la prudència per a evitar incendis forestals

Divendres, 30 de juliol de 2021 a les 09:00

L'Ajuntament se suma a les demandes de Protecció Civil i Bombers per no realitzar activitats de risc a l'entorn natural.

Tot i que aquest cap de setmana s'espera que faci menys calor que als darrers dies, l'Ajuntament de Begues se suma a la crida de Protecció Civil per tal d'extremar les mesures de precaució al nostre entorn natural.

I és que, malgrat que s'ha desactivat el Pla Especial d'Incendis Forestals, el risc de foc al bosc continua sent molt elevat. Per aquest motiu, es demana evitar al màxim executar activitats a les zones boscoses.

A més, també es prega no llençar-hi burilles, encara que semblin apagades, ni tampoc realitzar-hi cap activitat que pugui generar guspires o flames. En aquest sentit, cal recordar que la Generalitat prohibeix encendre foc en terrenys forestals entre el 15 de març i el 15 d'octubre.

Finalment, cal apuntar que si es detecta una columna de fum cal trucar al més aviat possible al 112. També cal tenir presents aquests consells de prevenció i d'autoprotecció.

Darrera actualització: 28.07.2021 | 11:04