Begues s'amara de Sant Jordi

Dimarts, 23 d'abril de 2024 a les 09:00

Una quinzena de parades de comerços i entitats vendran llibres, roses i productes relacionats amb Sant Jordi en una jornada amenitzada amb un programa en directe de Ràdio Begues (de 10 a 13 h) i els recitals del duet format per Arturo Blasco i Anna Orriols (18.30 h) i de Lumières (19.30 h).

La fragància de les roses i l'aroma dels llibres ompliran avui el passeig de l’Església i el carrer Major en una nova diada de Sant Jordi. Entre les 9 i les 20 h, en aquests espais es trobaran una quinzena de parades de comerços i entitats, i s’hi desenvoluparan diversos actes culturals.

A partir de les 9.30 h al passeig de l’Església, la gent gran de l’Espai Nou explicarà amb titelles la llegenda de sant Jordi en un acte adreçat als escolars més petits de Begues. Una hora més tard començarà un programa en directe de Ràdio Begues, fins a les 13 h.

Ja a la tarda, la música serà la protagonista amb dos recitals, també al passeig de l’Església. El primer serà del duet format per Arturo Blasco i Anna Orriols (18.30 h), i el segon serà de Lumières (aquest acte estava programat en una altra ubicació).

Actes culturals des del cap de setmana

L’ambient de Sant Jordi, però, ja va començar a Begues el cap de setmana. Divendres, amb la dotzena edició de la Revetlla literària a la Biblioteca La Ginesta, amb la participació de l’Espai Nou, la Coral Montau, la colla castellera Els Encantats de Begues i la Font de Poemes.

A més, tant dissabte com diumenge hi va haver parades de llibres i roses al passeig de l’Església i al carrer Major. Dissabte, el Grup Sardanista de Begues va organitzar una ballada de sardanes al passeig de l’Església, i la Coral Montau va oferir un espectacle poètico-musical a L’Escorxador.

Darrera actualització: 22.04.2024 | 11:12

Imatges