Begues celebrarà Sant Jordi amb tres dies de parades de llibres i roses

Dijous, 11 d'abril de 2024 a les 09:00

El fet que la diada de Sant Jordi caigui en dimarts farà que les parades de venda de llibres i roses es trobin al passeig de l'Església tant el 23 d'abril com el cap de setmana anterior.

El fet que aquest any Sant Jordi caigui en dimarts farà que al municipi hi hagi tres dies de venda de llibres i roses. Així, a banda de la jornada del 23 d'abril, també es podran trobar el cap de setmana anterior, el 20 i 21 d'abril, al passeig de l'Església i al carrer Major.

De fet, la programació d'actes de Sant Jordi a Begues d'enguany començarà ja dilluns vinent, 15 d'abril, amb la presentació a les escoles del poble del Conte de la diversitat, editat per l'Ajuntament i a càrrec de l'alumnat de l'Escola Sant Cristòfor i el Col·legi Sant Lluís.

El 18 d'abril (17.30h) hi haurà una sessió especial de L'hora del conte sobre dracs i cavallers a la Biblioteca La Ginesta, a càrrec del narrador Jeep Gasulla.

La mateixa Biblioteca acollirà l'endemà, 19 d'abril (17 h) la seva tradicional Revetlla literària, que comptarà amb la participació de l'Espai Nou, la Coral Montau, la colla castellera Els Encantats de Begues i la Font de Poemes. Hi haurà tallers de manualitats, actuacions de les entitats participants i lectura de poemes de Vincent Andrés Estellés.

Aquell mateix dia, a partir de les 17.30 h al Fixu, hi haurà recomanacions de llibres i còmics per a joves i adolescents.

El dissabte 20 d'abril, a banda de les parades de llibres i roses al passeig de l’Església, hi haurà una ballada de sardanes organitzada pel Grup Sardanista de Begues (11.30 h) i, a L'Escorxador, es farà un acte poeticomusical titulat Astres coorganitzat per la Coral Montau i l'Ajuntament (18.30 h).

Programa en directe de Ràdio Begues

El 23 d'abril, diada de Sant Jordi, les parades tornaran al passeig de l'Església i al carrer Major, de 9 a 20 h, i també hi haurà el tradicional conte de Sant Jordi amb titelles organitzat per l'Espai Nou i l'Ajuntament (9.30 h).

De 10 a 13 h, Ràdio Begues emetrà un programa especial en directe des del seu estudi mòbil habilitat al passeig de l'Església. Es podrà seguir pel web alacarta.radiobegues.cat.

El dia acabarà amb dos recitals al passeig de l'Església: un d'Arturo Blasco i Anna Orriols (18.30 h) i un altre de Lumières (19.30 h).

Darrera actualització: 17.04.2024 | 15:24