La Revetlla literària a la Biblioteca enceta un cap de setmana farcit d'actes de Sant Jordi

Dijous, 18 d'abril de 2024 a les 09:00

La Revetlla literària de demà divendres obrirà un cap de setmana amb parades de llibres i roses tant dissabte com diumenge, a més d'una ballada de sardanes del Grup Sardanista de Begues i de l'acte poètico-musical de la Coral Montau, ambdós dissabte.

La Biblioteca La Ginesta acollirà demà divendres, 19 d'abril, un dels actes principals de la celebració de Sant Jordi a Begues: la Revetlla literària. Serà l'avantsala d'un cap de setmana on els llibres i les roses seran els elements protagonistes principals d'una festa que culminarà dimarts, 23 d'abril.

La dotzena edició de la Revetlla literària començarà a les 17 h amb una sèrie de tallers familiars de treballs manuals a càrrec de la gent gran de l'Espai Nou. Una hora més tard cantaran les formacions infantil i Giants de la Coral Montau. I, a les 18.45 h hi haurà una actuació de la colla castellera Els Encantats de Begues.

La Revetlla literària finalitzarà a les 19 h amb una lectura de textos del periodista i escriptor valencià Vicent Andrés Estellés, del qual enguany es commemora el centenari del seu naixement. L'acte anirà a càrrec del projecte beguetà Una font de poemes.

Sardanes, música i poesia

Els actes de Sant Jordi continuaran el cap de setmana. Dissabte, 20 d'abril, el Grup Sardanista de Begues organitzarà la tradicional ballada de sardanes, a les 11.30 h al passeig de l'Església, amb la Cobla Ciutat de Cornellà. Durant l'acte es repartiran roses a les persones assistents.

El mateix dia, però a les 18.30 h i a L'Escorxador, tindrà lloc el també tradicional acte poètico-musical de la Coral Montau. Titulat Astres, comptarà amb l'actuació de la major part de les formacions de l'entitat i, en acabar, hi haurà coca i cava per a totes les persones assistents.

A més, tant dissabte com diumenge, al passeig de l'Església i al carrer Major es trobaran de 9 a 14.30 h una desena de parades de venda de roses i llibres i altres productes amb la temàtica de Sant Jordi.

Darrera actualització: 18.04.2024 | 14:51