Begues se suma a la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones

Divendres, 25 de novembre de 2022 a les 09:00

A les 12.30 h, davant Cal Pere Vell es llegirà la declaració institucional de la jornada, es realitzarà una actuació artística i es repartiran samarretes commemoratives. A la tarda hi haurà un recital a la Biblioteca La Ginesta i al passeig de l'Església s'instal·larà una carpa contra les violències masclistes.

Begues se suma avui, 25 de novembre, a la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones (25N) amb una sèrie d'actes de reivindicació i conscienciació contra aquesta xacra social.

L'acte central tindrà lloc a partir de les 12.30 h davant Cal Pere Vell, on l'escola de dansa Paranoia Studi farà una actuació artística per visibilitzar el rebuig a les violències masclistes.

En acabar, l'alcaldessa, Mercè Esteve, llegirà la declaració institucional del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones i, tot seguit, es repartiran unes samarretes commemoratives elaborades per l'Ajuntament de Begues.

Música contra la violència masclista

Abans, a les 9.30 h, a l'Espai Nou es portaran a terme audicions musicals en clau de dona en una activitat oberta a tothom. I, a les 19 h, el duet format per Arturo Blasco i Annie Hall actuarà a la Biblioteca La Ginesta.

A més, a partir de les 16.30 h, al passeig de l'Església es trobarà una carpa contra les violències masclistes muntada per l'Assemblea Feminista de Begues Les Agulles.

Carrers amb nom de dona

Els actes de commemoració del 25N a Begues continuaran diumenge amb una passejada comentada pels carrers del municipi que porten nom de dona. Es tracta d'una activitat organitzada pel CEB que començarà a les 16 h des del Petit Casal.

I, al llarg de la setmana, l'equip del CAP Pou Torre ha ofert tallers de sensibilització contra les violències masclistes als centres educatius de Begues. I Ràdio Begues ofereix uns capítols especials del programa 'Les dones a la història', amb Maria Rosa Bondia.

Darrera actualització: 24.11.2022 | 10:29