Comença la instal·lació del quart centre de calor de biomassa de Begues

Dimarts, 20 de setembre de 2022 a les 09:00

La nova caldera de biomassa s'ubicarà davant l'edifici annex de l'Ajuntament i donarà servei a l'edifici consistorial, a Cal Pere Vell, al Petit Casal i a la Nau. D'aquesta forma, Begues serà l'únic municipi de la comarca en escalfar tots els equipaments municipals amb aquesta matèria orgànica renovable.

Ja han començat els treballs per a la instal·lació d'un centre de calor de biomassa. S'ubicarà a tocar del carrer Onze de Setembre, davant l'edifici annex de l'Ajuntament i donarà servei al consistori, a Cal Pere Vell, al Petit Casal i a la Nau.

D'aquesta manera, Begues es convertirà en l'únic municipi del Baix Llobregat que escalfa tots els equipaments municipals amb aquesta matèria orgànica que prové dels boscos i de les activitats agrícoles i que genera una energia neta i renovable.

I és que la nova instal·lació se sumarà als tres centres de calor que ja hi ha en funcionament a Begues, situats a l'Escola Sant Cristòfor, el Centre Cívic El Roure i la Piscina Municipal i que donen servei a la resta d'equipaments municipals.

Les obres compten amb un pressupost de 528.754,23 euros, els quals són finançats per l'Ajuntament de Begues i el Consell Comarcal del Baix Llobregat en el marc del Programa Comarcal de Suport per un nou impuls social i econòmic.

Darrera actualització: 15.09.2022 | 16:47