El 28 de maig, l'Arxiu Municipal tornarà a obrir al públic

Divendres, 14 de maig de 2021 a les 09:00

Després d'un any tancat a la ciutadania per culpa de la pandèmia de la covid-19, l'equipament recupera el seu horari habitual. Estarà disponible el darrer divendres de cada mes de les 16 a les 20 h. Caldrà, però, demanar cita prèvia per anar-hi.

El 28 de maig, l'Arxiu Municipal tornarà a estar obert al públic. Després de més d'un any tancat per culpa de la pandèmia de la covid-19, l'equipament recupera el seu horari habitual per tal que la ciutadania hi pugui fer recerques en el seu fons documental.

Així, l'Arxiu Municipal tornarà a estar disponible el darrer divendres de cada mes, de les 16 a les 20 h. Això sí, caldrà demanar cita al correu electrònic morenocv@begues.cat i mantenir dins les seves dependències les mesures sanitàries bàsiques.

L'Arxiu Municipal s'encarrega d'organitzar, conservar i difondre el patrimoni documental local: fotografies, arxius administratius, fons privats i les actes de l'Ajuntament de Begues des de 1852, entre altres documents.

A més, l'equipament va iniciar, amb l'ajut de l'Oficina de Patrimoni Cultural de Diputació de Barcelona, la digitalització d'alguns dels documents que atresora, com el padró d'habitants o els llibres de la Comissió i la Junta de Govern.

Darrera actualització: 13.05.2021 | 16:00