El 5 de setembre comencen les obres de remodelació de Torres Vilaró

Dilluns, 22 d'agost de 2022 a les 09:00

Les obres, que tindran una durada total d'uns deu mesos, s'executaran per fases. La primera d'elles afectarà el tram comprès entre l'edifici de l'Ajuntament i el carrer Verge de Montserrat. 

El 5 de setembre començaran les obres de remodelació de l'avinguda Torres Vilaró. Concretament, els treballs s'iniciaran en el tram comprès des de l'edifici de l'Ajuntament fins al carrer Verge de Montserrat.

Amb les obres (que és previst que durin fins a gener) el tram es convertirà en una sola plataforma de sentit únic, amb velocitat limitada a 20 quilòmetres per hora per als vehicles i on aquests conviuran amb vianants i bicicletes.

El tram tindrà dos tractaments diferenciats: fins al carrer del Bosc donarà continuïtat al carrer Major, mantenint places d'aparcament en el costat nord. Des del carrer del Bosc fins a Verge de Montserrat la intervenció s'assimilarà al tram del Camí Ral que discorre davant de la Fundació Bosch.

Afectacions al trànsit i al recorregut del bus 902

Els treballs implicaran el tall al trànsit del tram i repercussions en el recorregut de la línia de bus 902, el qual circularà per la variant en direcció a Gavà. Les parades de l'avinguda Torres Vilaró seran anul·lades i se'n col·locarà una al carrer Agricultura (vegeu il·lustració adjunta). Els talls de circulació, però, no començaran el 5 de setembre, sinó uns dies després, un cop s'hagin dut a terme els primers treballs de senyalització de la zona.

Com es recordarà, la renovació de l'avinguda Torres Vilaró pretén la pacificació de la via, el reforç de mitjans sostenibles com la bicicleta, la preservació d'espais verds urbans. També s'aprofitarà per millorar les xarxes de serveis bàsics (clavegueram, aigua i enllumenat), i per soterrar els cables elèctrics i de telefonia.

Darrera actualització: 21.08.2022 | 23:44