El Centre de Prestació de Serveis per a la Gent Gran, en la recta final de construcció

Dijous, 5 de novembre de 2020 a les 09:00

Ja estan enllestides les dues plantes de convivència. Ara s'està treballant en la planta baixa i l'exterior, a més de l'adjudicació del mobiliari d'un equipament destinat a millorar la qualitat de vida de la gent gran de Begues.

Les obres del Centre de Prestació de Serveis per a la Gent Gran estan en la seva recta final. Tot i això, encara quedaran per resoldre diferents etapes fins a la finalització completa de l'edifici i la posterior entrada en funcionament d'aquest nou equipament situat al carrer Ferran Muñoz.

Ja estan enllestides les dues plantes de l'edifici destinades a la convivència, amb 15 habitacions cadascuna, així com el gruix de la planta baixa. Actualment es treballa en acabats interiors i la urbanització de l'exterior de l'equipament, alhora que es defineix l'adjudicació del mobiliari.

Quan en un futur entri en servei, el nou espai comptarà amb una gestió pública i estarà destinat a ajudar a mantenir el màxim temps possible l'autonomia d'aquelles persones que viuen al municipi i que pateixen un cert grau de dependència, així com a millorar en general la qualitat de vida de la gent gran del municipi.

Darrera actualització: 04.11.2020 | 16:20