Els Bombers de Begues preparen la temporada d'estiu amb nou material

Dijous, 27 de de maig de 2021 a les 09:00

L'Ajuntament de Begues ha finançat una nova bomba submergible i una càmera tèrmica, mentre que els mateixos Bombers han adquirit un remolc.

Els Bombers de Begues es preparen per a la temporada d'estiu i, per tant, de major perill d'incendis forestals amb el millor equipament tècnic. L'Ajuntament ha destinat uns 6.000 euros a l'adquisició d'una càmera tèrmica i d'una bomba submergible que se sumen a altres adquisicions realitzades pels mateixos bombers.

La bomba submergible té com a finalitat extreure aigua en casos d'inundacions, però també serveix per succionar l'aigua de basses o piscines i alimentar els vehicles de bombers en casos d'incendi.

Pel que fa a la càmera tèrmica, es tracta d'un aparell amb raigs infrarojos, la qual és ideal per identificar focus de calor. Però també pot ser útil per veure a través del fum o trobar persones en operacions de rescat.

Posada a punt d'hidrants i basses

A banda d'aquests dos equipaments, l'Associació de Bombers Voluntaris de Begues ha adquirit un remolc que servirà per reforçar la resposta davant sinistres vinculats a episodis meteorològics adversos.

Amb tots els productes adquirits, els Bombers de Begues ja han començat a preparar la campanya d'estiu, amb les tasques habituals de la revisió d'hidrants, la posada a punt de basses i punts d'aigua, i la revisió dels camins forestals.

Darrera actualització: 26.05.2021 | 18:08