Instruccions per a la digimcana familiar de la Festa Major diferent

Divendres, 24 de juliol de 2020 a les 09:00

El joc, que es pot realitzar durant tot el cap de setmana, consisteix en visitar diversos equipaments municipals, escanejar un codi QR que es trobarà a l'exterior d'aquests equipaments, i resoldre unes endevinalles que facilitaran unes lletres amb les quals compondre una frase relacionada amb la Festa Major. 

La Festa Major diferent de Begues ja és aquí! Es tracta d'un esdeveniment curt i adaptat a la situació de prevenció sanitària pel coronavirus. Per aquest motiu, el primer acte que es presenta és una digimcana, un joc de pistes per fer en família, tot passejant pel poble, i pel qual només cal dur un telèfon mòbil.

El joc, que es pot realitzar al llarg de tot el cap de setmana en qualevol moment del dia, consisteix a visitar 14 equipaments municipals a l'exterior dels quals (en una finestra, en alguna porta d'accés secundària...) hi haurà un codi QR que s'haurà d'escanejar. En cap cas no s'haurà d'entrar en els equipaments, però en algun d'ells pot ser que el codi no estigui a la porta principal, sinó que s'hagi de donar la volta a l'edifici, buscar-lo en un accés secundari, etc. Sigui com sigui, tots ells es troben a peu de carrer.

El codi QR donarà accés a una endevinalla relacionada amb el municipi. I, un cop resolt l'enigma, s'aconseguirà una lletra. Aneu apuntant cada una de les lletres, perquè un cop dirimides totes les endevinalles, amb les 14 lletres haureu de compondre una frase relacionada amb la Festa Major de Begues.

Els equipaments que s'han de visitar són els següents:

Bona Festa Major! I recordeu quina és la fórmula que ens protegeix del contagi: higiene de mans, mascareta i distància social.

Darrera actualització: 23.07.2020 | 19:43