La gent gran visita el nou Centre de Prestació de Serveis

Dimarts, 15 de febrer de 2022 a les 09:00

El centre es troba a l'espera que la Generalitat l'inscrigui en el Registre d’Entitats, Serveis i Establiments de Serveis Socials, pas previ per a conèixer el nombre de places públiques de què disposarà el Centre i poder-lo posar en funcionament.

Representants de la Comissió de la Gent Gran i de l’associació Tot per la Gent Gran van visitar ahir el Centre de Prestació de Serveis a la Gent Gran de la mà de tècnics municipals i de la tinenta d'alcaldia de Benestar i Acció Social, Maria Llauradó.

Ambdós col·lectius han pogut entrar per primera vegada a l’edifici, en el qual s’està enllestint aquests mesos el parament interior (mobles, estris i altres objectes necessaris per al funcionament de l’equipament).

El Centre està a l’espera que la Generalitat l’inscrigui al Registre d’Entitats, Serveis i Establiments de Serveis Socials (RESES) per poder obrir i concretar el nombre de places públiques que l'administració catalana concedirà.

Durant la visita, s'han atès també els dubtes que ambdós col·lectius anaven plantejant sobre el tipus de serveis que s'oferiran, els seus usos o l'accés a les places públiques, entre d'altres qüestions.

El Centre, de titularitat municipal i gestió pública, es va començar a construir a principis de 2019 i ha rebut l’elogi de diversos actors del sector, com la Conselleria d’Afers Socials, pel caràcter innovador que s’oferirà en l’atenció a la gent gran.

Darrera actualització: 14.02.2022 | 16:28