Begues organitza una jornada d'aprenentatge en el marc del projecte 'De l'hort a la taula'

Dimecres, 16 de novembre de 2022 a les 09:00

La jornada de treball, adreçada a professionals de la cadena de valor alimentari del Delta del Llobregat, tindrà lloc al Centre Cívic El Roure el 28 de novembre. Les inscripcions ja són obertes.

Ja estan obertes les inscripcions a la jornada d'aprenentatge i networking que organitza l'Ajuntament de Begues el 28 de novembre al Centre Cívic El Roure. L'acte forma part del projecte 'De l'hort a la taula. Implementació tecnològica a cadenes de valor km 0'.

El projecte, promogut pels ajuntaments de Begues, Gavà i Castelldefels amb el suport de la Diputació de Barcelona, està orientat a persones professionals i empreses de la cadena de valor alimentari, des de treballadors agraris, fins a restauradors, transportistes o professionals tecnològics, entre altres.

La jornada beguetana es dividirà en tres actes, el primer del qual consistirà en una conferència d'Alba Collado Forcadell, consultora estratègica en projectes de transformació digital, alguns dels quals han estat empreses del sector de l'alimentació.

Tot seguit es posaran en marxa una sèrie de dinàmiques de treball en xarxa entre les persones assistents a la jornada. Es tracta d'una iniciativa que pretén fomentar els contactes empresarials entre els diferents agents de la cadena de valor alimentària.

La tercera part de la jornada consistirà en la presentació dels serveis gratuïts d'assessoria personalitzada que el projecte 'De l'hort a la taula' ofereix a les persones i a les empreses participants que vulguin tirar endavant la implementació tecnològica en les seves activitats.

Inscripcions en línia

Tothom qui estigui interessat a participar en la jornada cal que s'hi inscrigui en un formulari en línia. En aquest formulari cal assenyalar si es vindrà a Begues en l'autocar gratuït amb sortida des de Castelldefels o Gavà (i retorn en acabar l'acte) que posa l'organització a disposició de les persones assistents de fora del poble.

El projecte 'De l'hort a la taula' va ser presentat l'abril passat amb la intenció d'impulsar la transformació digital de les empreses de la cadena de valor del sector de l'alimentació i auxiliars, així com fomentar estratègies entre el sector públic i el privat.

El projecte, del qual ja s'han realitzat diversos tallers i formacions presencials i en línia, s'emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 15.11.2022 | 18:21