Es presenta el projecte per digitalitzar les empreses del sector alimentari de proximitat

Divendres, 22 d'abril de 2022 a les 13:00

'De l'hort a la taula: implementació tecnològica de valor km 0' és una iniciativa dels ajuntaments de Begues, Gavà i Castelldefels que s'ha presentat aquest matí en aquest darrer municipi. El projecte s'emmarca dins el programa 'Treball, Talent i Tecnologia' de la Diputació de Barcelona.

Aquest matí s'ha presentat a Castelldefels el projecte De l'hort a la taula: implementació tecnològica de valor km 0, una iniciativa dels ajuntaments de Begues, Gavà i Castelldefels per impulsar la digitalització del sector alimentari dels tres municipis.

El projecte està emmarcat en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) de la Diputació de Barcelona. El programa té com a objectiu general promoure el treball digne, millorar les competències del talent local i fomentar el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia.

Durant l'acte d'aquest matí s'ha explicat que De l'hort a la taula vol impulsar la transformació digital de totes les empreses de la cadena de valor del sector de l'alimentació i les empreses auxiliars (producció, transport, consultories, investigadors...) i fomentar estratègies entre el sector públic i el privat.

Ponència sobre els reptes del sector

L'acte també va comptar amb la participació d'Òscar Carrión, expert en restauració i director de Gastrouni (escola de negocis per a professionals de l'hostaleria i la restauració), qui va parlar sobre els reptes i les oportunitats per al comerç i la restauració en l'era digital.

L'acte de presentació del projecte De l'hort a la taula ha comptat amb la participació del tinent d'alcaldia de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de BeguesJordi Montaña, de les alcaldesses de Gavà i Castelldefels, Gemma Badia i Maria Miranda, respectivament i d'Ana María Martínez, diputada de Comerç de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 22.04.2022 | 11:23