Tornen els cursos de formació per al sector alimentari de proximitat

Dilluns, 29 d'agost de 2022 a les 09:00

Al setembre començarà una formació semipresencial, la primera després de l'estiu, les inscripcions a la qual ja estan obertes. Es tracta dels cursos del projecte conjunt dels ajuntaments de Begues, Gavà i Castelldefels destinat a la digitalització de les cadenes de valor de km 0 i finançat per la Diputació de Barcelona. 

Ja estan obertes les inscripcions al curs 'Atenció omnicanal a clients i proveïdors' que els ajuntaments de Begues i de Castelldefels posaran en marxa al setembre, finançat pel programa Treball, Talent i Tecnologia, de la Diputació de Barcelona, i en el marc del projecte 'De l'hort a la taula: implementació tecnològica a cadenes de valor km 0'.

El curs, gratuït i amb les places limitades, serà semipresencial. És a dir, que es realitzarà en línia els dies 12, 19, 23 i 26 de setembre, mentre que els dies 14, 16, 21, 28 i 30 del mateix mes i el 3 i 5 d'octubre l'alumnat s'haurà de desplaçar al Centre de Serveis de l'Empresa de Gavà (carrer del Progrés, 27).

L'objectiu del curs és el de potenciar l'omnicanalitat de les empreses i comerços, una estratègia de gestió en la qual tots els canals, àrees o serveis en què es produeix una relació amb clients o proveïdors funcionen coordinadament.

La formació va adreçada tant a persones en situació d'atur (cal inscripció al Servei d'Ocupació de Catalunya o al Servei d'Ocupació Local) i també a persones que ja estiguin treballant en el sector de la cadena agroalimentària.

Tres cursos més fins a final d'any

'De l'hort a la taula: implementació tecnològica de valor km 0' és una iniciativa dels ajuntaments de Begues, Gavà i Castelldefels i finançat per la Diputació de Barcelona que té per finalitat promoure el treball digne, millorar les competències del talent local i fomentar el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia.

A través de cursos de formació, el projecte també vol impulsar la transformació digital de totes les empreses de la cadena de valor del sector de l'alimentació i les empreses auxiliars (producció, transport, consultories, investigadors...) i fomentar estratègies entre el sector públic i el privat.

Així, ja hi ha programats les següents formacions per a finals d'any:

  • Gestió eficaç d'un negoci d'hostaleria
    3, 6, 10, 13, 17 i 20 d'octubre. En línia.
  • Màrqueting digital per a restaurants i comerços
    24, 27 i 31 d'octubre i 3, 7 i 10 de novembre. En línia.
  • Com implantar el model 'delivery' en comerç i hostaleria:
    14, 17, 21, 24 i 28 de novembre. En línia.
Darrera actualització: 26.08.2022 | 10:04