Servei gratuït d'assessorament a empreses per a la seva transformació digital

Dijous, 12 de gener de 2023 a les 09:00

El nou servei, que es posarà en marxa dilluns vinent, 16 de gener, forma part del projecte 'De l'hort a la taula', impulsat pels ajuntaments de Begues, Castelldefels i Gavà per la transformació digital de les empreses que formen part de la cadena de valor alimentària de proximitat.

Dilluns, 16 de gener, els ajuntaments de Begues, Castelldefels i Gavà posaran en marxa un servei gratuït d'assessorament per a la transformació digital de les empreses i negocis que formen part de la cadena alimentària de proximitat.

La cadena de valor agroalimentària està formada per tots els esglaons pels quals passa un aliment fins que arriba al consumidor final (des del cultiu, el transport, el tractament o transformació, l'embalatge o empaquetatge, la distribució i venda en comerç o en restaurant).

El servei s'emmarca en el projecte 'De l'hort a la taula. Implementació tecnològica a cadenes de valor alimentàries de km 0', impulsat pels tres consistoris i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona a través del programa 'Treball, Talent i Tecnologia'.

El servei consistirà en un màxim de deu hores de tutoria per empresa, distribuïdes en quatre sessions de treball i una reunió inicial de presentació. En aquestes sessions s'elaborarà un pla d'actuació per a la implementació de la digitalització de les empreses.

Les empreses o negocis de Begues que vulguin participar en aquest servei o rebre'n més informació, s'han de posar en contacte amb el Servei d'Ocupació Local (SOL) o omplir el següent formulari.

Darrera actualització: 11.01.2023 | 10:07