Reunions de seguiment del nou edifici i el servei de la Residència La Vinya

Dimecres, 30 de novembre de 2022 a les 09:00

Tècnics municipals, responsables de les regidories i personal directiu del servei i la seva empresa gestora han iniciat les reunions de treball periòdic per al seguiment de la posada en marxa del servei i el funcionament general del nou edifici.

Amb la posada en funcionament del nou edifici del Centre de serveis i residència La Vinya de Begues, han començat també les reunions de seguiment previstes entre els serveis tècnics municipals i els responsables de les regidories de Gent Gran i de Projectes, Obres i Serveis amb la direcció de l'equipament i l'empresa gestora del servei, Sumar

En aquest sentit, la primera reunió de treball ha tingut lloc recentment, amb l'objectiu de valorar les primeres setmanes de funcionament i controlar l'evolució i adaptació del servei, així com ajustar aspectes de l'edifici que facilitin l'estada de les primeres persones usuàries del centre. I és que un cop ocupat l'edifici és quan es poden detectar les possibilitats de millora del mateix i anar adaptant qualsevol aspecte de funcionament a la realitat del dia a dia. En aquest sentit, aquesta primera reunió ha servit per abordar qüestions relatives als subministraments de l'equipament, sistemes i telecomunicacions, reubicació d'elements interns, entre altres. 

Aquestes trobades es mantindran periòdicament, amb el compromís de totes les parts de seguir treballant dia a dia per tal que l'equipament ofereixi el servei més acurat i les instal·lacions siguin pràctiques i confortables per a treballadores i persones usuàries.

Darrera actualització: 29.11.2022 | 19:21