Procés participatiu per triar el nom del centre de serveis i residència de Begues

Dimecres, 5 d'octubre de 2022 a les 09:00

Del 7 al 27 d'octubre, totes les persones majors de setze anys empadronades a Begues podran fer les seves propostes. Les que compleixin les condicions passaran a la fase de votacions, la qual tindrà lloc del 31 d'octubre a l'11 de novembre.

En poques setmanes, el nou equipament municipal obrirà portes al públic i començarà a oferir sessions informatives i visites guiades perquè la ciutadania conegui el nou centre de serveis i residència de Begues. De forma prèvia,  però,  l'Ajuntament engega ja un procés participatiu per triar el nom que rebrà el nou equipament situat al carrer Ferran Muñoz.

En la fase de presentació de propostes podrà participar qualsevol persona amb vinculació amb Begues, des del divendres vinent, 7 d'octubre, fins el 27 d'octubre.

Hi haurà tres formes de presentar les propostes: a la plataforma Participa311, presencialment al Centre Cívic El Roure i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), o a la jornada de portes obertes al centre, que es farà a meitat de mes.

Cada participant només podrà fer una proposta la qual haurà d'anar acompanyada d'una breu ressenya que l'argumenti o la fonamenti.

Ni ofensius ni amb connotacions polítiques o religioses

No es tindran en compte els noms ofensius ni tampoc amb connotacions religioses o polítiques. Tampoc podran ser noms propis ni que generin confusió per duplicitat amb altres espais de Begues.

Les propostes que s'ajustin a les condicions passaran a la fase de votacions, la qual tindrà lloc entre el 31 d'octubre i l'11 de novembre. Es farà a través de la plataforma digital Participa311 o presencialment en urnes ubicades al Centre Cívic El Roure els dies 2,3, 8 i 9 de novembre de 10 h a 12 h i de 17 h a 18 h.

Hi podran votar totes les persones majors de setze anys empadronades a Begues i només ho podran fer per una proposta. La que rebi més vots serà la guanyadora del procés participatiu i, per tant, la que donarà nom al centre de serveis i residència de Begues.

Un model d’atenció centrat en la persona

L'equipament, que es posarà en funcionament aviat, és un servei de titularitat municipal concebut per afavorir l'autonomia i la independència personal i social dels usuaris, amb un model d'atenció centrat en la persona.

L'equipament disposa d'un centre d'atenció diürna a la planta baixa amb una capacitat de vint-i-cinc places, mentre que les dues plantes superiors es destinen a residència amb trenta places.

El centre inclou altres serveis com activitats lúdiques, estimulacions cognitives i físiques, atenció psicosocial, animació sociocultural, servei de podologia, perruqueria o fisioterapeuta, entre altres.

Darrera actualització: 05.10.2022 | 13:50