La setmana vinent es podrà visitar el nou centre de serveis i residència de Begues

Dimarts, 11 d'octubre de 2022 a les 09:00

Dilluns, 17 d'octubre (a les 18.30 h), i dimecres 19 d'octubre (a les 10 h), hi haurà reunions informatives i posterior visita a l'equipament per a les futures persones usuàries i/o les seves famílies. Dissabte, 22 d'octubre, tindrà lloc una jornada de portes obertes adreçada a la ciutadania en general.

Abans d'acabar l'any, el nou centre de prestació de serveis a la gent gran obrirà les seves portes i la primera residència pública de Begues acollirà les primeres persones usuàries. Abans, però, l'Ajuntament posa en marxa un seguit d'accions perquè tota la ciutadania conegui el nou equipament i els seus serveis.

Així, dilluns vinent, 17 d'octubre, a les 18.30 h hi haurà una reunió informativa per a futures persones usuàries i/o les seves famílies, sessió que inclourà una visita guiada a les instal·lacions. La sessió es repetirà dimecres, 19 d'octubre, en torn de matí,  a les 10 h.

Les sessions serviran per exposar el funcionament de l'equipament, els serveis que es prestaran i les seves condicions d'accés, així com els tràmits a seguir per a ser-ne persona usuària. Més enllà del que s'expliqui durant la sessió, qui vulgui aprofundir en el seu cas particular podrà aprofitar per agendar una reunió individualitzada amb la direcció de l'equipament.

Per altra banda, dissabte següent, 22 d'octubre, tindrà lloc una jornada de portes obertes adreçada a la ciutadania en general que estigui interessada a visitar les instal·lacions del centre de serveis i residència i comprovar com és per dins l'equipament.

Procés participatiu per triar-ne el nom

Un equipament que estarà format per dues unitats de convivència (plantes superiors) que funcionaran com a residència assistida i un centre de serveis d'atenció diürna (planta baixa), amb un model d'atenció centrada en la persona.

Per altra banda, cal recordar que fins al 27 d'octubre és obert el període per a presentar propostes de nom per al centre. Es tracta d'un procés participatiu obert a la ciutadania, la fase de votacions del qual tindrà lloc a principis de novembre.

Darrera actualització: 10.10.2022 | 22:38