S'allarga fins al 30 de juny el període d'al·legacions a l'estudi d'impacte ambiental del desviament de la línia d'alta tensió

Dimecres, 14 de de juny de 2017 a les 09:00

L'Ajuntament de Begues va demanar a la Generalitat allargar el termini de manera que tots els habitants interessats hi poguessin fer suggeriments. Així li ho va traslladar directament l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, al director general de Polítiques Ambientals del govern català.

La Generalitat ha prorrogat fins al 30 de juny el termini per presentar informes i suggeriments ambientals a tenir en compte per al document d'abast de l'estudi d'impacte ambiental per al desplaçament de la línia d'alta tensió en el tram urbà de Begues. La pròrroga havia estat sol·licitada per l'Ajuntament, a petició pròpia i recollint les demandes també de formacions polítiques com ERC o EB-ICV.

De fet, el termini, que es va iniciar el 5 d'abril, vencia a finals de maig, però des de l'Ajuntament es va considerar la necessitat d'allargar el període a causa de la importància de l'acció, de forma que la població de Begues interessada en el desviament de la línia d'alta tensió tingués més temps per poder fer arribar els seus suggeriments. Aquests s'han de remetre a l'Ajuntament de Begues, qui els farà arribar posteriorment al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. D'aquesta manera s'afavoreix encara més la participació ciutadana a l'entorn d'aquest projecte de tanta transcendència per al poble. 

Darrera actualització: 23.06.2017 | 12:28