Actuacions i campanyes

En aquesta plana trobareu el llistat de diferents actuacions, projectes, programes i campanyes que duu a terme l'Ajuntament de Begues.

 • 2020 Campanya 'Aquest Nadal, comerç local'

  Bases legals de la campanya de Nadal 2020, de promoció del comerç local, organitzada per l'Ajuntament de Begues i amb la participació dels comerços i establiments adherits.

 • 2020 Campanya 'Comprant a Begues, tothom hi guanya!'

  Establiments participants a la campanya de promoció del comerç local, organitzada per l'Ajuntament de Begues durant el mes de juliol de 2020.

 • 2021 Campanya 'Aquestes festes, tria Begues'

  Bases legals de la campanya de Nadal 2021-2022, de promoció del comerç local, organitzada per l'Ajuntament de Begues i amb la participació dels comerços i establiments adherits.

 • 2022 Campanya 'Per Festes, tria Begues'

  Bases legals i relació d'establiments participants a la campanya comercial de Nadal 2022-2023, de promoció del comerç local, organitzada per l'Ajuntament de Begues i amb la participació dels comerços i establiments adherits.

 • 2023 Campanya 'Per Nadal, Begues s'ho val'

  Bases legals i relació d'establiments participants a la campanya comercial de Nadal 2023-2024, de promoció del comerç local, organitzada per l'Ajuntament de Begues i amb la participació dels comerços i establiments adherits.

 • Concurs 'El Pot Petit'

  Concurs literari que té l’objectiu de posar en valor el paper de les dones com a impulsores de la vida econòmica del municipi. Té lloc durant l'últim trimestre de l'any.

 • Concurs 'Quan l'amor fa mal'

  Concurs promogut per l'Ajuntament de Begues, adreçat a adolescents de tercer i quart d'ESO, que té com a finalitat conscienciar a la ciutadania sobre la violència de gènere, i/o prevenir-la, a través de l’elaboració d’un audiovisual. Es convoca a l'entorn del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones (25 de novembre). 

 • Concurs de Pintura Ràpida Lina Font

  Concurs de pintura ràpida de caràcter anual, adreçat a artistes plàstics majors de dotze anys. Està convocat per l'Ajuntament de Begues i l'Associació d'Artesans de Begues, i té lloc entre abril i maig.

 • Concurs de disfresses de Carnestoltes

  Amb l'objectiu de potenciar la festa del Carnestoltes de Begues incentivant-ne la participació en aquest esdeveniment tradicional de caràcter lúdic, l’Ajuntament de Begues disposa les Bases d'atorgament de subvencions a les carrosses i comparses que participin en el Concurs de Disfresses  ela Rua de Carnestoltes.

 • Concurs del cartell de la Festa Major de Begues

  L'Ajuntament de Begues convoca cada any un concurs per al cartell que il·lustrarà la Festa Major de Begues. El certamen, adreçat tant a professionals del disseny gràfic com a aficionats, té una dotació econòmica de 400 euros per a la persona guanyadora.

  Consulteu-ne les bases en el document adjunt que trobareu en aquesta mateixa plana.

 • Concurs fotogràfic per il·lustrar el calendari de Begues

  L'Ajuntament de Begues organitza un concurs anual de fotografies per a il·lustrar el calendari de Begues. El certamen, adreçat tant a professionals de la fotografia com a aficionats, permet també qualsevol tècnica de presa d'imatge.

  Consulteu-ne les bases en el document adjunt que trobareu en aquesta mateixa plana.

 • Dictat Català de Begues

  El Dictat Català de Begues és organitzat per la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Begues. Per a participar-hi cal ser major de 16 anys i no tenir actualment ni haver tingut cap vinculació professional amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, així com no ser professional de la llengua catalana.

Darrera actualització: 07.12.2022 | 19:07
Darrera actualització: 07.12.2022 | 19:07