Educació i formació

Notícies

  • 17 de maig de 2023 La Jugatecambiental torna al parc de la Costeta Un moment de la Jugatecambiental al març del 2022

    L'activitat impulsada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Begues té lloc cada diumenge entre les 11.00 h i les 13.30 h i consisteix en una sèrie de tallers i jocs per a tota la família relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat.

  • 12 de maig de 2023 Des d'avui i fins al 8 de juny està disponible l'Aula Municipal d'Estudi Un moment de l'Aula d'Estudi a la Ginesta l'any passat

    La Biblioteca La Ginesta i el Punt Jove tornaran a funcionar com a Aula d'Estudi, tal com va passar a l'hivern, perquè els i les estudiants de Begues puguin preparar els exàmens finals.

  • 11 de maig de 2023 Resum dels acords de la darrera sessió extraordinària del Ple Municipal Ple extraordinari de maig de 2023

    El plenari ha acordat la congelació de les taxes de la Llar d’Infants per sisè curs consecutiu, així com la sol·licitud a la Generalitat per a l’establiment del conveni per a la concessió de 20 places públiques al centre d’atenció diürna de La Vinya. També ha prosperat una modificació de la taxa d’ocupació del sòl pel que afecta als terrenys públics que ocupa l’abocador del Garraf.

Activitats

Darrera actualització: 15.09.2016 | 19:59