Educació i formació

Notícies

  • 25 de juny de 2021 Aquest juliol, curs d'Agents de Salut juvenil Curs d'Agents de Salut juvenil

    El curs està obert a adolescents i joves de Begues, que hagin acabat enguany 2n, 3r o 4t de l'ESO. Els i les participants esdevindran Agents de Salut juvenil, amb l'objectiu de fer arribar al col·lectiu jove de Begues la formació rebuda en àmbits com les addiccions, la diversitat sexual o l'autoestima. Dijous 1 de juliol se'n farà una sessió informativa.

  • 17 de juny de 2021 Les cooperatives de l'Escola Sant Cristòfor recapten 703 euros Cooperatives de l'Escola Sant Cristòfor del curs 2020-2021

    Les cooperatives Ajuntem les Mans i Cool Crafts que han participat enguany en el projecte de foment de la cultura emprenedora a les escoles han donat els diners a l'ONG Fundació Babel. L'acte de cloenda del projecte ha tingut lloc aquest matí a l'Escorxador.

  • 8 de juny de 2021 Les taxes de la Llar d’Infants El Guinyol, congelades per quart curs consecutiu Interior de la Llar d'Infants El Guinyol

    L’Ajuntament de Begues no incrementarà tampoc enguany els preus que regulen l’escolarització i serveis addicionals de la llar municipal. La taxa que estableix aquests preus es manté congelada des del curs 2018-2019.

Darrera actualització: 15.09.2016 | 19:59