Demà entren en vigor les noves normes de conducció de patinets elèctrics

Dijous, 7 de juliol de 2022 a les 09:00

Aquest divendres, 8 de juliol, entra en vigor la modificació de l'Ordenança Municipal de Circulació aprovada recentment per l'Ajuntament de Begues. A partir d'aleshores, per conduir vehicles de mobilitat personal a Begues, com els patinets elèctrics, caldrà tenir almenys catorze anys, portar casc i circular fora de voreres i zones de vianants.

Demà divendres, 8 de juliol, entra en vigor la modificació de l'Ordenança Municipal de Circulació que afecta la conducció de vehicles de mobilitat personal, com els patinets elèctrics.

Així, a partir demà ja serà obligatori que les persones conductores d'aquesta mena de vehicles tinguin almenys catorze anys, portin casc, circulin a no més de 25 km/h i no ho facin sobre les voreres.

Per a donar a conèixer les noves mesures, l'Ajuntament de Begues posa en marxa, a partir de demà, una campanya informativa a les xarxes socials i a peu de carrer. A més, s'iniciarà la instal·lació de senyalització en punts clau del municipi.

També es farà una especial incidència d'informació en les zones de vianants, com el passeig de l'Església, per on tampoc no poden circular aquests vehicles, a no ser que es faci de forma no motoritzada.

Xerrades i tallers de la Policia Local

La Policia Local reforçarà la seva vessant de divulgació i pedagogia de les normes, tant davant de qualsevol infracció com a nivell preventiu. Així les coses, s'organitzaran activitats formatives i es potenciaran les xerrades i tallers pràctics sobre conducció de patinets elèctrics en els centres escolars el proper curs.

Darrera actualització: 06.07.2022 | 22:47