Dissabte, vine a conèixer les accions municipals a favor del medi ambient

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 09:00

De 10 a 14 h, al passeig de l'Església s'instal·larà la Carpa de la Sostenibilitat, on es podrà trobar informació sobre els diferents projectes de foment de la sostenibilitat i consells per estalviar aigua. HI haurà activitats per a la canalla i repartiment de caixes niu i cabassos de Begues.

Dissabte, 25 de març, al passeig de l'Església s'habilitarà una Carpa de la Sostenibilitat, un espai on es donaran a conèixer les accions municipals de caràcter mediambiental.

La iniciativa s'emmarca en la commemoració de les diferents jornades que aquesta setmana es dediquen a la conscienciació sobre la conservació del medi ambient.

Aquestes jornades són el Dia Mundial dels Boscos (avui, 21 de març), el Dia Mundial de l'Aigua (demà, 22 de març) i el Dia Mundial del Clima i d'Adaptació al Canvi Climàtic (diumenge, 26 de març).

De 10 a 14 h, a la Carpa de la Sostenibilitat es distribuirà material i informació sobre les campanyes municipals en vigor com 'A Begues, plàstic zero', el projecte Biomassa Begues o la promoció de la mobilitat sostenible, entre altres.

A la carpa també es donaran consells per estalviar aigua, donat l'estat d'excepcionalitat per sequera que es viu actualment.

Precisament l'estalvi d'aigua serà el fil conductor d'una acció que tindrà lloc a partir de les 11.00 h. Aquelles persones que deixin en el mural de la carpa un consell pràctic per a estalviar aigua en el nostre dia a dia serà obsequiada amb un cabàs de Begues (fins a esgotar existències). Es tracta d'un cistell de palma, fet a mà, que ha començat a esdevenir emblema del poble i símbol de la substitució de les bosses d'un sol ús per anar a comprar.

També hi haurà activitats per a la canalla, una de les quals consistirà en un espai de dibuix sobre ocells, a partir de les 12.00 h. Els primers nens i nenes participants d'emportaran una caixa-niu per a ocells.

Darrera actualització: 20.03.2023 | 23:40