Principi d'acord entre l'Ajuntament i la Diputació per al finançament de la reurbanització de l'avinguda Torres Vilaró

Dijous, 14 de juny de 2018 a les 10:00

Els treballs són la continuació de la reordenació i millora del Camí Ral. Un cop finalitzades les obres, es podrà anar des de Begues Parc fins a la Rectoria a peu o en bicicleta.

L'Ajuntament de Begues i la Diputació de Barcelona han arribat a un principi d'acord pel finançament de la reurbanització de l'avinguda Torres Vilaró. Així ho van acordar el regidor d'Urbanisme, Joan Molina, i el coordinador general de l'ens supramunicipal, Xavier Forcadell, en una trobada celebrada el 15 de maig.

L'acord, però, queda pendent de ser ratificat formalment mitjançant la signatura d'un conveni de cessió de l'avinguda, de la qual la Diputació és titular, a favor de l'Ajuntament. Pròximament, la Diputació iniciarà la licitació per adjudicar els treballs de redacció del nou projecte.

Els treballs a l'avinguda Torres Vilaró signifiquen la continuació del pas fonamental que va suposar per a la mobilitat i la seguretat la reordenació i millora del Camí Ral. Un cop finalitzats els treballs, Begues haurà transformat l'eix principal del municipi en un espai fonamentalment per al gaudi de les persones.

A peu o en bicicleta

Així, el tram de l'avinguda entre l'Ajuntament i la rotonda de Cal Vidu seguirà un disseny similar a l'aplicat al Camí Ral, mentre que la resta del traçat, la "recta dels plataners", tindrà un tractament diferent, on el passeig o l'estada de vianants i ciclistes guanyaran protagonisme.

L'objectiu és oferir un espai d'esbarjo més acollidor que fomenti la trobada entre veïns i veïnes i l'activitat física. La realització d'aquest projecte farà possible anar des de Begues Parc fins a la Rectoria a peu o bicicleta tot gaudint de l'entorn.

Darrera actualització: 14.06.2018 | 10:13