Finestra Única Empresarial

La Finestreta Única Empresarial (FUE) és un servei telemàtic mitjançant el qual l'Ajuntament de Begues concentra la informació, les gestions, els tràmits, els serveis, i tota aquella altra informació que faciliti l'activitat econòmica de les empreses. Dins de la FUE podreu trobar la informació oficial municipal (ordenances, normatives...), així com els tràmits i les gestions en línia que ofereix l'Ajuntament de Begues (a través del Portal de Tràmits) i la resta d'administracions.

Canal Empresa

Accés al Canal Empresa de la Generalitat de CatalunyaCanal Empresa és un servei impulsat des de la Generalitat de Catalunya adreçat a les empreses i les persones emprenedores per tal de facilitar les gestions i els tràmits de les empreses de nova creació, empreses en fase de consolidació i empreses en creixement i expansió.

S'hi poden trobar els serveis següents:

  • Orientació sobre la creació d'activitats empresarials.
  • Assessorament sobre tràmits, constitució d'empreses, contractacions, ubicacions empresarials.
  • Informació sobre finançament i internacionalització.
  • Accés a tràmits i formularis.

Es tracta d'un recurs més per tal de promoure el desenvolupament econòmic i el teixit productiu del territori.

Cerca guiada de tràmits

Accés a la Cerca guiada de tràmitsLa Cerca guiada de tràmits és una eina per a conèixer els tràmits necessaris per a desenvolupar qualsevol activitat econòmica.

Aquesta eina serveix per identificar quins tràmits calen per a desenvolupar qualsevol activitat professional independentment de l'administració competent.

A partir del tipus d'activitat i la ubicació, l'eina genera una sessió de preguntes que cal respondre. El resultat del qüestionari és un informe detallat dels tràmits, l'ordre en què s'han de fer, el lloc, els requisits, els documents necessaris i les taxes que cal pagar. L'eina també permet recuperar les cerques fetes si es desa el codi de les sessions (cerques).

Amb la Cerca guiada de tràmits, l'Ajuntament ofereix informació d'aquells tràmits necessaris per portar a terme les activitats que no són de la seva competència.

Tràmits associats a la FUE de l'Ajuntament de Begues

A continuació trobareu la relació de tràmits en línia que ofereix l'Ajuntament de Begues adreçats a les empreses.

Darrera actualització: 04.07.2023 | 20:27
Darrera actualització: 04.07.2023 | 20:27