Maria Llauradó i Fornt

2a tinenta d'alcaldia

Tinenta d'alcaldia de Benestar i Acció Social (Regidories de Serveis Socials, Gent Gran, Solidaritat i Cooperació, Salut i Consum) i d'Administració Oberta (Regidories de Comunicació, Participació Ciutadana i Govern Obert i Transparència).

Junts per Catalunya (JxCAT)

llauradofm@begues.cat

Trajectòria

Va néixer a Barcelona al 1971. Des del 2011 viu de  manera permanent a la nostra població tot i estar la seva família vinculada durant tres generacions,  i ella des de petita, a Begues com a segona residència.

Ha rebut formació en àrees tan diverses com les relacions públiques, el tractament de les psicopatologies i fòbies o la restauració de mobles havent desenvolupat tasques de gerència, comercials o de relacions públiques a diverses empreses.

Al llarg de més de vint anys Llauradó ha dedicat una part considerable del seu temps al treball de voluntariat en diverses associacions, clubs infantils i ONG’s com ara a l’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac, donant suport a tractaments paliatius o amb la gent gran del nostre poble.

Mare de dos fills, la Bet i el Narcís, i està casada des del 2001. Afirma tenir moltes ganes de treballar pel seu poble.

Retribucions

  • Dedicació: 100%
  • Retribució anual (sou brut): 44,459,25€
  • Indemnització per assistència a òrgans col·legiats: No
Darrera actualització: 31.01.2023 | 16:32