Catorze propostes passen a la fase de votació dels Pressupostos Participatius

Dilluns, 8 de novembre de 2021 a les 09:00

Del 15 al 28 de novembre es podran votar les propostes a través de la plataforma Decidim Begues, on ara ja es poden consultar. El dies 23 i 25 de novembre es podran votar de forma presencial al Centre Cívic El Roure.

Els primers Pressupostos Participatius de Begues continuen a bon ritme. Dilluns de la setmana vinent, 15 de novembre, començarà la fase de votació de les 14 propostes que han estat validades per una comissió tècnica d'un total de 55 que van ser presentades fins a finals de setembre.

En realitat han estat 18 les propostes que han obtingut la llum verda de la comissió tècnica, però algunes d'elles han quedat agrupades en ser complementàries, de manera que són 14 els projectes que se sotmetran a votació i que es poden consultar a la plataforma Decidim Begues.

Les votacions es podran realitzar fins al 28 de novembre a través d'aquesta mateixa plataforma digital (cal estar-hi registrat prèviament). Els requisits per votar són els de tenir més de setze anys i estar empadronat a Begues.

Les persones que no puguin accedir a Decidim Begues, podran votar les propostes els dies 23 i 25 de novembre, de 10 a 13 h i de 17 a 19.30 h, en unes urnes que s'habilitaran al Centre Cívic El Roure.

Les propostes que no han passat a votació han rebut una argumentació tècnica del motiu pel qual no han estat validades.

Darrera actualització: 08.11.2021 | 11:07