Quatre propostes ciutadanes es faran realitat gràcies als Pressupostos Participatius

Dimecres, 1 de desembre de 2021 a les 09:00

Tots els projectes es poden consultar en detall a la plataforma Decidim Begues, des d'on es podien votar les propostes, les quals han sumat un total de 288 vots.

Un cop tancada la fase de votació dels primers Pressupostos Participatius de Begues, ja se saben quins projectes es faran realitat a partir de l'any vinent. Es tracta de quatre propostes que sumen gairebé els 50.000 euros destinats a aquests Pressupostos Participatius.

Tres de les propostes han estat les més votades, cadascuna amb un valor de 15.000 euros, el màxim permès per projectes. Així, el quart projecte no podia superar els 5.000 euros, per la qual cosa s'han hagut de descartar altres amb més vots fins a trobar-ne el que s'adaptés per cost.

Els projectes finalistes han estat els següents (ordenats de més a menys vots):

L'acte públic de presentació dels projectes tindrà lloc el 9 de desembre al Centre Cívic El Roure, a partir de les 19 h.

En total s'han emès 288 vots a través de la plataforma digital Decidim Begues, en la qual es poden consultar en detall els 14 projectes que van passar a la fase de votació i els vots aconseguits.

Darrera actualització: 30.11.2021 | 20:54