L’Ajuntament de Begues posa en marxa els seus primers pressupostos participatius

Divendres, 18 de juny de 2021 a les 09:00

Al setembre s’obrirà el termini per tal que la ciutadania pugui presentar propostes i votar per decidir a què destinar una part del pressupost municipal d’inversions. Els projectes escollits per la ciutadania s’integraran en els comptes municipals de 2022 per a ser executats al llarg de l’any.

Amb l'objectiu de fer participar la ciutadania de la presa de decisions públiques, l'Ajuntament de Begues posarà en marxa enguany els seus primers Pressupostos Participatius, un compromís contemplat en l'actual Programa d'Actuació Municipal (PAM).

D'aquesta manera la ciutadania podrà presentar propostes de projectes d'inversions a realitzar en el poble, i votar-les per tal que les escollides s'integrin en el pressupost municipal de 2022 i es puguin executar al llarg d'aquest proper exercici.

Aquest nou procés participatiu comptarà amb diferents fases: des de la informació inicial fins a la seva execució, passant per la presentació de propostes, un taller de dinamització col·lectiva, la defensa de projectes i la seva votació.

En les setmanes vinents es començaran a donar tots els detalls sobre el procés, amb l'objectiu que la ciutadania interessada a presentar projectes disposi de temps suficient per preparar les seves propostes abans que, al setembre, s'obri oficialment el termini per a registrar-les.

Tot el procés es vehicularà a través de la plataforma Decidim Begues, fet pel qual animem a tothom a començar a registrar-se a la plataforma i a familiaritzar-se amb el seu funcionament.

Darrera actualització: 16.06.2021 | 17:38