Ja es pot usar la T-Rosa per a moure's per tota l'àrea metropolitana en transport públic

Dilluns, 3 de de gener de 2022 a les 09:00

Tal com va acordar el Consell Metropolità de l'AMB, des d'aquest any 2022 les persones grans de Begues i aquelles amb un certificat de discapacitat poden usar la T-Rosa en els desplaçaments a les dues primeres corones de la zona de Barcelona.

Aquest mes de gener ha entrat en vigor l'acord del Consell Metropolità de Barcelona (AMB) pel qual les persones empadronades a Begues i que tinguin més de 65 anys o amb certificat de discapacitat superior al 33% ja poden desplaçar-se amb transport públic per tota l'àrea metropolitana de Barcelona amb la Targeta Rosa.

D'aquesta manera es fa realitat una de les reivindicacions més importants de Begues en matèria de transport públic, després que el novembre passat s'aprovés l'ampliació de la freqüència de la línia 902 els caps de setmana i els dies festius i que també és previst que entri en vigor aquest any.

Com aconseguir la T-Rosa

La T-Rosa (que ja es podia tramitar a Begues des d'octubre passat) la poden sol·licitar no només les persones majors de 65 anys, sinó també aquelles amb un certificat de reconeixement de discapacitat igual o superior al 33% de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS).

El títol pot ser gratuït o de tarifa reduïda. En el primer cas, els ingressos econòmics bruts anuals han de ser iguals o inferiors a 8.699,46 euros. En el segon cas, l'import ha de ser de 17.398,92 euros. En trobareu més detalls en aquest enllaç.

Per a més informació, visiteu el web de l'AMB o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) amb cita prèvia.

Darrera actualització: 27.12.2021 | 18:28