La bonificació per l'autocompostatge s'haurà de sol·licitar abans del 28 de febrer

Dimarts, 7 de desembre de 2021 a les 09:00

Aquest proper any, el termini màxim per demanar la bonificació del 25% en la taxa d'escombraries s'avançarà dos mesos, finalitzant el dia 28 de febrer.

El Ple de l'Ajuntament de Begues celebrat el 5 d'octubre va aprovar provisionalment les ordenances fiscals per a l'any 2022 en les quals es congelen la major part d'impostos i taxes. No obstant això, hi ha un canvi a tenir en compte en la bonificació per l'autocompostatge.

Així, si no es produeix cap canvi al respecte durant l'aprovació definitiva de la modificació d'ordenances -prevista per aquest mes de desembre- les persones que vulguin obtenir un 25% de bonificació en la taxa d'escombraries per haver fet autocompostatge l'hauran de sol·licitar a l'Ajuntament de Begues abans del 28 de febrer, quan fins ara el termini màxim era fins al 30 d'abril.

Aquest 2021, 120 llars de Begues s'han beneficiat d'aquesta bonificació. El compostatge casolà consisteix en el reciclatge de productes orgànics provinents de la cuina o del jardí en adob natural, retornant així els nutrients al sòl.

Darrera actualització: 06.12.2021 | 11:05