Pas endavant per a la reurbanització de l'avinguda Torres Vilaró

Divendres, 1 de març de 2019 a les 09:00

El projecte contempla la urbanització des de la Rectoria fins l’Ajuntament, de manera que es doni continuïtat estètica i funcional amb el Camí Ral.

Ja ha sortit a licitació la redacció del projecte d’urbanització de l’avinguda Torres Vilaró, des de la Rectoria, passant per la rotonda de Cal Vidu i fins a l’Ajuntament de Begues. L’objectiu és que aquest tram presenti unes prestacions similars a les del Camí Ral.

A més, el tram des de la Creu del Joncar fins a la Rectoria (recta dels plataners) tindrà un tractament singular que reforçarà l’espai com a zona de passeig i esbarjo.

D’aquesta manera es vol donar continuïtat a la reurbanització del Camí Ral, finalitzada el 2017, i donar prioritat al pas de persones i bicicletes en aquest eix fonamental per a la mobilitat al municipi.

L’Ajuntament i la Diputació de Barcelona han arribat a un principi d’acord per al finançament dels treballs, tal com ja va passar amb les obres de reurbanització del Camí Ral. Una vegada finalitzada aquesta obra i el nou tram de carril bici previst entre l’institut i el carrer Tajo, es podrà anar en bicicleta des de La Rectoria fins a Begues Parc.

Darrera actualització: 28.02.2019 | 21:24