S'instal·len 157 llums de tecnologia LED als carrers de Mas Ferrer

Dilluns, 6 de febrer de 2023 a les 09:00

Amb aquests canvis, que es completaran aviat, Begues passarà a estar per sobre del 90% de l'enllumenat públic amb aquesta tecnologia més econòmica i respectuosa amb el medi ambient.

Amb l'objectiu de continuar fent de Begues un municipi sostenible i energèticament més eficient, en les setmanes vinents, a Mas Ferrer es canviaran 157 llumins que actualment funcionen amb la tecnologia de vapor de sodi per la més neta (i econòmicament més sostenible) de LED.

D'aquesta manera, es continua amb la política de substitució de la il·luminació dels carrers de Begues per aquesta tecnologia més eficient. Amb la intervenció a Mas Ferrer, la tecnologia LED ja superarà el 90% de tot l'enllumenat públic de Begues.

La tecnologia LED presenta nombrosos avantatges respecte a les fonts de llum incandescents, com un menor consum d'energia, menys emissions nocives per al medi ambient o més durabilitat, entre altres.

Begues, en el marc de les diferents mesures promogudes des de l'Ajuntament per incrementar l'estalvi energètic i l'ús d'energies sostenibles, ha estat un municipi capdavanter en la implantació massiva d'aquesta tecnologia en l'enllumenat públic i en altres equipaments municipals.

Darrera actualització: 06.02.2023 | 08:16