S'instal·len llums LED al barri de Santa Eulàlia

Divendres, 6 de maig de 2022 a les 09:00

Recentment, s'han substituït per aquesta tecnologia més eficient i respectuosa amb el medi ambient 112 punts de llum a diversos carrers del barri, amb una inversió de 34.500 euros.

L’Ajuntament de Begues continua ampliant la instal·lació de la tecnologia LED a l’enllumenat públic. Recentment, s’han substituït 112 punts de llum al barri de Santa Eulàlia, amb una inversió de 34.500 euros.

En concret, les noves lluminàries s’han col·locat als carrers Gaudí, Gavà, Santa Eulàlia, Mary Santpere, Ardenya, Sant Domènec, Nord, Esports, i en una part de Sant Eudald, Lleida i Jaume Petit.

La tecnologia LED presenta nombrosos avantatges respecte a les fonts de llum incandescents, com un menor consum d'energia, menys emissions nocives per al medi ambient o més durabilitat, entre altres.

Amb la intervenció a Santa Eulàlia, bona part dels carrers del municipi estan il·luminats amb tecnologia LED. La intenció de l’Ajuntament és que, en finalitzar l’any, el 85% de la via pública de Begues disposi d’aquestes llumeneres.

Darrera actualització: 05.05.2022 | 10:16