S'instal·len tres punts de recàrrega de vehicles elèctrics

Dimecres, 27 de juny de 2018 a les 09:00

Dos d'ells es troben a la plaça de l'Ajuntament i l'altre, a la plaça de l'Ateneu. Són de lliure accés, i els de l'Ajuntament es podran usar de nou del matí a tres de la tarda.

Begues compta des d'aquest mes amb tres punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Un d'ells està situat a la plaça de l'Ateneu i els altres dos a la plaça de l'Ajuntament. El primer es pot usar sense límit d'horari, mentre que els altres dos només es poden usar de nou del matí a les tres de la tarda. Tots tres punts són de lliure accés.

Els punts de recàrrega estan pensants no només per als vehicles privats, sinó també per a la flota de vehicles elèctrics municipals, que ja compta amb una furgoneta, un turisme i una motocicleta, a més de nou bicicletes elèctriques. Aquest és un pas més de l'Ajuntament cap a l'estalvi energètic i el respecte al medi ambient.

De fet, Begues ja va ser pioner a la comarca en la implantació de llums LED a l'enllumenat públic i ha establert polítiques actives per la instal·lació i la millora de calderes que funcionen amb biomassa a edificis públics, entre d'altres actuacions. Així, el municipi és un referent en l'aprofitament de biomassa forestal i en l'ús de la silvopastura contra els incendis forestals.

Darrera actualització: 26.06.2018 | 18:11