Tallat al trànsit el primer tram de l'avinguda Torres Vilaró

Dilluns, 12 de setembre de 2022 a les 09:00

Amb motiu de l'inici de les obres de remodelació de l'avinguda Torres Vilaró, aquest dilluns, 12 de setembre, queda restringida la circulació entre els carrers Major i Mare de Déu de Montserrat. És previst que aquesta primera fase de les obres es completi el proper mes de gener.

Avui dilluns, 12 de setembre, s'inicien els talls de trànsit a l'avinguda Torres Vilaró, amb motiu de les obres de reurbanització d'aquesta via. La primera fase d'obres és la que afecta el tram comprès entre l'edifici de l'Ajuntament i el carrer Mare de Déu de Montserrat, i es preveu que s'allargui fins el mes de gener. 

La circulació queda tallada a la pròpia avinguda Torres Vilaró (entre carrer Major i carrer Mare de Déu de Montserrat -cruïlla inclosa-) i al tram del carrer del Sol entre c. Àngel Guimerà i c. Major.

Els carrers perpendiculars a l'avinguda, en el tram d'obres, seran sense sortida, de manera que s'hi podrà circular però únicament per a accedir als habitatges o per a estacionament en els casos permesos. Es tracta de:

  • Carrer del Bosc, entre c. Ferran Muñoz i av. Torres Vilaró, i entre av. Torres Vilaró i c. Onze de Setembre.
  • Carrer Agricultura, entre c. Onze de Setembre i av. Torres Vilaró.
  • Carrer Mare de Déu de Montserrat, entre c. Ferran Muñoz i av. Torres Vilaró.
  • També queda sense sortida el tram d'avinguda Torres Vilaró fins a c. Jaume I.

D'altra banda, el carrer d'Anselm Clavé, que fins ara era de baixada per connectar el carrer Ferran Muñoz amb carrer Major, passa a ser de doble sentit, però restringit al veïnat i a càrrega i descàrrega.

Així les coses, per travessar Begues d'est a oest, la millor opció és usar per la variant o per l'avinguda Torres Vilaró fins el c. Jaume I, per agafar després el carrer Ferran Muñoz.

Si, pel contrari, es vol circular en direcció a la Rectoria, els cotxes que vinguin per Ferran Muñoz, en comptes de baixar per c. Anselm Clavé per anar a trobar el carrer Major i girar en direcció a l'Ajuntament, hauran d'optar ara per girar per Anselm Clavé en direcció a la Llar d'Infants i agafar el carrer Pineda per sortir del centre. Els vehicles que vinguin pel carrer Onze de Setembre, hauran d'anar a trobar el carrer Agricultura, per accedir des d'aquesta rotonda a la variant. 

Modificació del recorregut de l'autobús.

La línia 902 d'autobús modificarà el seu recorregut en direcció Gavà. Si fins ara, el bus entrava pel carrer Agricultura per agafar l'avinguda Torres Vilaró fins a la Creu del Joncar, ara aquest tram queda anul·lat. Els autobusos entraran igualment pel carrer Agricultura, però únicament per voltejar l'illa formada pel carrers de la Providència, del Sol i Onze de Setembre, i tornar al c. Agricultura en sentit baixada, on hi haurà una de les parades anul·lades de Torres Vilaró.

L'autobús tornarà a la variant i sortirà a la següent rotonda, pel carrer de la Creu del Joncar, on s'ubicarà l'altra parada anul·lada de Torres Vilaró. Aquí ja seguirà el seu recorregut habitual cap a la Rectoria i en direcció a Gavà. 

Els viatges en sentit Olesa no veuen alterats els seus recorreguts.

 

Darrera actualització: 12.09.2022 | 10:03