Per Setmana Santa, no et moguis de Begues; no et moguis de casa

Dijous, 9 d'abril de 2020 a les 09:00

Tot i els dies festius que vénen, cal recordar que continua el confinament i, per tant, està prohibit desplaçar-se a les segones residències o sortir al carrer per altra cosa que no siguin desplaçaments permesos. Els serveis d'emergència i l'operatiu municipal de serveis essencials continuaran treballaran amb plena normalitat.

Avui és Dijous Sant. Però la població de Begues, com la resta de bona part del món, està immersa en la Setmana Santa més atípica dels darrers anys. I és que no està de més recordar que continua l'estat d'alarma decretat per aturar l'expansió del coronavirus i, per tant, segueix el confinament. Tothom tancat a casa seva.

Així, cal reiterar que no s'han de realitzar desplaçaments a les segones residències. Recordeu que només es pot sortir de casa per anar a comprar aliments o medicaments, passejar els gossos i anar a treballar només en els casos en què l'activitat sigui essencial. Si no, us exposeu a ser multats. Sempre que sigui possible, les gestions s'han de realitzar per telèfon o per via telemàtica.

Si heu d'anar al CAP Pou Torre (sempre per un motiu justificat d'urgència), recordeu que el centre sanitari obrirà demà divendres i dilluns, encara que siguin festius, en l'horari habitual, és a dir, de vuit del matí a les vuit del vespre. Ara bé, abans d'anar-hi es recomana contactar-hi per telèfon. La resta de serveis d'emergències del municipi també treballarà normalment durant aquests dies de Setmana Santa.

Per a més informació amb tot allò relacionat amb el coronavirus i per conèixer les mesures que ha pres l'Ajuntament per pal·liar els efectes de la pandèmia, recorda que al web municipal pots trobar un espai especial sobre la covid-19.

Darrera actualització: 08.04.2020 | 20:35