Gent gran

Notícies

  • 6 de juny de 2023 Dijous es presenta un projecte per una vellesa digna al Sauce Presentació projecte vellesa digna

    El projecte, impulsat per l'Ajuntament de Begues i l'ONGD Cooperació en Acció, proposa apadrinar una persona gran del Centro Integral del Adulto Mayor (CIAM) de la localitat nicaragüenca, tot ajudant a cobrir una part de les necessitats bàsiques d'aquestes persones.

  • 2 de juny de 2023 Al juny, tornen les portes obertes de les entitats de Begues Portes obertes de les entitats de Begues

    Després de l'experiència de l'any passat, les associacions i entitats locals tornen a obrir-se a la ciutadania perquè en coneguin el dia a dia. Així es volen donar a conèixer i augmentar el nombre de participacions en les seves activitats anuals.

  • 11 de maig de 2023 Resum dels acords de la darrera sessió extraordinària del Ple Municipal Ple extraordinari de maig de 2023

    El plenari ha acordat la congelació de les taxes de la Llar d’Infants per sisè curs consecutiu, així com la sol·licitud a la Generalitat per a l’establiment del conveni per a la concessió de 20 places públiques al centre d’atenció diürna de La Vinya. També ha prosperat una modificació de la taxa d’ocupació del sòl pel que afecta als terrenys públics que ocupa l’abocador del Garraf.

Darrera actualització: 15.09.2016 | 19:58